Viktorina ,,Lietuva – aš, aš - tai Lietuva“

Renginys skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti.

Viktoriną ruošė 4 klasės mokiniai, kurie šauniai praleido laiką tikrindami ir gilindami savo žinias apie mūsų gimtosios šalies istoriją.

Jos metu vaikai atsakinėjo į jiems užduodamus klausymus, kurie skatino pritaikyti jau įgytas žinias. Didžiavosi savo atsakymais į vaizdinius klausimus, atlikdami paruoštas užduotis, įmindami mįsles, minkles, kurdami eilėraščius.

Septyniose skirtingose viktorinos užduotyse komandos galėjo pademonstruoti savo žinias apie Lietuvą. Dalyviams teko prisiminti mūsų valstybei reikšmingas istorines datas ir įvykius, krašto vietoves, žymius žmones.

Susiklausimo vaikams reikėjo atsakinėjant į testo klausimus bei spręndžiant kryžiažodį, tačiau puikiai buvo atliktos užduotys, kuriose svarbus buvo greitis ir tikslus komandinis darbas.
Vaikų teigimu, viktorina buvo įdomi, o jos užduotys ir klausimai nors ir netikėti, bet nesunkiai įveikiami. Viktorinos dalyviai parodė ne tik savo geras žinias apie Lietuvą, bet ir džiaugėsi sužinoję bei atradę naujų dalykų, galimybe kūrybiškai ir nuotaikingai paminėti Lietuvai svarbią datą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas