Dailyraštis

  Mokolų progimnazijoje sausio 24-28 dienomis vyko dailaus rašto konkursas, skirtas lietuvių kalbos dienoms paminėti. Jame dalyvavo visi pradinių klasių mokiniai. Konkurso tikslas – ugdyti taisyklingo, aiškaus ir estetiško rašymo įgūdžius. Kiekvienos klasės mokiniai pasirinko jiems patikusį lietuvių poeto eilėraštį ir jį dailiai nurašė. Mokinių darbai buvo vertinami atsižvelgiant į šiuos kriterijus: teksto išdėstymą lape, raidžių taisyklingumą ir tolygumą. Po vertintojų balų suskaičiavimo iš kiekvienos klasės buvo išrinkti po tris nugalėtojus.

 Pirmoje klasėje 1-oji vieta skirta Hariui Klevinskui, 2- oji – Karilei Senkutei, 3-oji – Armandui Kartavičiui. Antroje klasėje 1-ąja vieta džiaugėsi Justas Gavėnas, 2-ąja – Vasarė Venckūnaitė, 3-ąja – Kamilė Kučinskaitė. Trečioje ir ketvirtoje klasėse 1-oji vieta teko Žygimantui Vilčinskui ir Vakarei Voskaitei, 2-oji – Rūtai Svitojūtei ir Elenai Kačinskaitei, 3-oji –  Barborai Bielskutei ir Neidai Janauskaitei.

Nuoširdžiai sveikiname konkurso nugalėtojus ir jų mokytojas Neringą, Renatą, Onutę ir Dianą, skiepijančias pagarbą lietuviškam žodžiui.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas