STEAM laboratorija Infomobilis Mokolų progimnazijoje

Progimnazijos 5-8 klasių mokiniai spalio 21 dieną turėjo galimybę pabūti spalvingame, turtingame, ilgame infomobilyje ir “pasimatuoti” profesijas. STEAM laboratorija Infomobilis – technologijų ir inžinerinio mokymo įranga aprūpintas specialus autobusas – mobili techninės krypties STEAM mokslų laboratorija, kurioje vaikai ir jaunimas supažindinami su inžinerinės pramonės profesijomis, mokymosi, praktikos ir karjeros galimybėmis. Infomobilyje sumontuota technika: automatizuota išmaniosios gamybos linija, frezavimo ir tekinimo bei lazerinio pjovimo staklės, suvirinimo simuliatorius, 3D spausdintuvas, įvairūs mokomieji stendai, suteikiantys galimybę pažinti profesijas ir jas „pasimatuoti“.

Mokiniai grupelėmis keliavo į infomobilį, klausė specialistų pasakojimo ir vykdė praktinę veiklą. Kiekvienas dalyvis gavo po 3D spausdintuvu pagamintą figūrėlę.

Projektas „Tiksliųjų mokslų ir inžinerinės pramonės specialybių populiarinimas“ finansuojamas pagal priemonę Nr. D.0.1-CPVA-K-204 „Komunikacija apie ES investicijas“.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas