Projektas “Gyvenkim spalvingai”

MOKINIAI patys nusprendžia, kas tinka jiems, kas tinka jų aplinkai. Jie nori smagiai gyventi, gerai mokytis. Vaikai nori, jog gerbtų juos – ir jie nori gerbti kitus. Tai įrodo 5 klasės mokinių bendruomenė. Puikus projektas „Gyvenk spalvingai“ tai padarė!

Begalinis didelis AČIŪ 5 klasės mokiniams: Gabrielei Bartoškaitei, Gabrielei Įkasalaitei, Augustui Asipavičiui, sesėms Urtei ir Gertei Bičkauskaitėms, Benui Prūsaičiui, Nikolei Inkrataitei ir jų auklėtojai Aušrai Narkevičienei. Ačiū tėveliams, kurie nepyko už suteptus drabužėlius. Ačiū visiems penktokams, kurie nori gyventi geriau!

Ištartas nuoširdus AČIŪ nusklendžia vėjeliu administratorei Simonai ir ūkvedei Rasai, kurios savo meniškais gebėjimais padėjo pavaduotojai Aldonai įgyvendinti idėją. Ir ne tik gebėjimais – savo pozityvumu ir geranoriškumu 5 klasės kabinetą pavertė puikia, šilta erdve siekti savo svajonių.

Ačiū valytojai Agnei, kuri padės išlaikyti puikų vaizdą visus metus. Gyvenimas dėliojasi iš kvadratėlių, debesėlių, trikampėlių... Mielieji, mes esame tų figūrų dėliotojai. Nuostabu, kiek daug galime kartu!

„Ačiū, Jums už tai, kad puošiate mūsų klasę – ištarė Egidijus“.

“Prašom” – sako pavaduotoja A. Bagdonienė, kuri tiki penktokų geranoriškumu.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas