Baigiamas atnaujinti progimnazijos stadionas

  • Paskelbė : Andrius Stankevičius
  • Paskelbta: 2024-09-18
  • Kategorija: Svarbu!

Jau visai netrukus progimnazijos mokiniai ir bendruomenė galės mėgautis modernia ir patogia erdve sportui bei laisvalaikiui. Senasis progimnazijos stadionas po ilgų metų tarnavimo keičiasi neatpažįstamai, siūloma atnaujinta ir patogi aplinka fizinei veiklai.
Marijampolės savivaldybės vicemeras Artūras Visockis kartu su Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėju Nerijumi Mašalaičiu ir vyriausiąja specialiste Juste Žaldaryte apsilankė stadione apžiūrėti baigiamųjų darbų.
„Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad kiekvienas Marijampolės mikrorajonas turėtų modernią ir tvarkingą sporto infrastruktūrą. Mokolų progimnazijos stadionas – vienas iš paskutiniųjų šio plano etapų, po kurio beveik visi miesto gyventojai turės galimybę sportuoti atnaujintose erdvėse. Tai puikus pavyzdys, kaip kryptingai investuodami į infrastruktūrą galime prisidėti prie jaunimo sveikatinimo bei bendruomenės gyvenimo kokybės gerinimo“, – džiaugėsi Savivaldybės vicemeras Artūras Visockis.
Prieš kurį laiką buvo išspręsta ilgalaikė melioracijos sistemos problema, kuri kėlė sunkumų dėl perteklinio vandens kaupimosi stadione. Išprendus melioracijos klausimus prasidėjo paties stadiono atnaujinimas. Čia jau įrengti nauji bėgimo takai bei keturių bėgimo takų 100 metrų tiesioji. Atnaujinama futbolo aikštės danga ir suremontuota krepšinio aikštelės danga, taip pat įrengtas stadiono apšvietimas, kuris užtikrins galimybę naudotis erdve ir sutemus. Be to, šiuo metu vyksta pasiruošimas įrengti į stadioną vedančius pėsčiųjų takus.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas